Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tillsammans ska vi bli en av landets bästa skolkommuner!

23 augusti 2016

Nu är det dags, skolan har börjat och vi vill hälsa alla barn och elever välkomna tillbaka till ett nytt och spännande läsår med höga förväntningar och nya kunskaper! I det nya skolutvecklingsprogrammet kan du läsa mer om våra satsningar.

Om skolutvecklingsprogrammet
Utbildning och kunskaper ger varje barn och elev en möjlighet att forma sin egen framtid. Skolan har därför en viktig uppgift, att entusiasmera, utmana och ge stöd åt alla barn och elever för att nå sina mål. 

- Genom att bevara och utveckla tidigare satsningar och lyfta in dem i vårt nya skolutvecklingsprogram är jag övertygad om att vi i Norrtälje kommun i framtiden kommer att kunna erbjuda skolor i toppklass, säger Olle Jansson (S) ordförande barn- och skolnämnden.

Det gör vi genom att se till att våra rektorer och lärare hela tiden har rätt förutsättningar och rätt kompetens. Därför ser vi till att resurserna finns ute i skolverksamheten så att varje rektor kan satsa extra på just det som behövs för att eleverna ska nå målen.

- Alla som nu har börjat i gymnasiet har gjort ett av sitt livs viktigaste val. Att börja på gymnasiet.Oavsett inriktning är det viktigaste att påbörja och fullfölja sin gymnasieutbildning, säger Hanna Stymne Bratt (S), ordförande utbildningsnämnden.

Genom att sätta kunskapen i fokus, utmana och våga ha höga förväntningar är vi övertygade om, att vi tillsammans, kommer att nå vårt mål!

Här kan du ta del av det nya skoltuvecklingsprogrammet

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.