Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Pensionerad men fortfarande passionerad?

4 februari 2016

Fredagen den 19 februari klockan 14 bjuder Barn- och utbildningsförvaltningen in dig som är pensionerad lärare till rekryteringskaffe med dopp i kommunhuset Ankaret, restaurang Köket.

Nu söker vi dig som är pensionerad lärare och vill återvända till undervisningen. Norrtälje står liksom andra kommuner inför en ansträngd situation att hitta lärare för att klara det ökade undervisningstrycket. Vi behöver rekrytera fler lärare till kommunens undervisning för nyanlända under våren.

-Vi hoppas förstås att så många som möjligt kan tänka sig att återvända till undervisningen, säger Åse Modin, förvaltningsdirektör. Vi behöver verkligen de pensionerade lärarnas kompetens och erfarenhet. Du är varmt välkommen, vi tar emot din intresseanmälan på plats den 19 februari, klockan 14, kommunhuset Ankaret, restaurang Köket, Estunavägen14, Norrtälje!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.