Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Societetsparken lyser upp

3 december 2015

Snart lyser Societetsparken upp med specialdesignade lampor och projicerade målningar från skolelever i kommunen. Norrtälje kommun satsar 3,5 miljoner kronor på belysning i parken.

Belysning lekpark

För att öka trygghetskänslan och användningsområdet i Societetsparken kommer stora delar av området att belysas. Ljussättningen kommer att bestå av belysningsstolpar och riktade ljuspunkter mot skog, träd, buskar och mark. I lekparken kommer det att finnas specialdesignade blomsterlampor och tre Goboarmaturer som lyser upp marken med målningar från elever på Roslagsskolan.

I arbetet med belysningsprogrammet för Norrtälje stad har både polisen och elever från Roslagsskolan varit delaktiga. Elever i årskurs 7-9 på Roslagskolan har under arbetets gång fått markera de platser som de ansåg otrygga i stadskärnan, bland annat Societetsparken.

Arbetet påbörjas under 2016 och även Roslagsparken, Zetterstenska parken och Badhusbron i centrala Norrtälje kommer att ljussättas.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.