Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vilka grönområden vill du prioritera när Norrtälje stad växer?

9 november 2015

Grönstrukturstrategi är en av pusselbitarna för att bygga en attraktiv stad. Den 18 november hålls ett informationsmöte och mellan 30 november och 15 december kan du vara med och påverka arbetet

Norrtälje kommun arbetar just nu med att ta fram ett vägledande dokument för vilka grönområden som ska prioriteras när Norrtälje stad växer, en så kallad grönstrukturstrategi. Tanken är att strategin ska visa hur stadens grönområden ska bevaras och utvecklas, bland annat för att det ska finnas en tydlig inriktning för nya byggprojekt i staden.

För att ta del av vårt arbete är du välkommen på ett informationsmöte den 18 november klockan 18 i kommunhuset på Estunavägen 14, där vi berättar mer om arbetet med grönstrukturstrategin.

Vi vill också gärna ha dina synpunkter om Norrtälje stads viktiga grönområden och funktioner. Mellan den 30 november och 15 december presenteras arbetet i kommunhusets reception och vi ser fram emot att få höra vad du tycker.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.