Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dagens Lärare: Jenny Schillén Sevim Länna-Rialaenheten

20 november 2015

Jenny Schillén Sevim,  förstelärare, legitimerad lärare musik/svenska årskurs 4-9, arbetslagsledare 7/9-laget på Länna-Rialaenheten

Varför gillar du att vara lärare?

-Jag kan utveckla elevernas kunskaper genom vad jag gör i klassrummet och det finns inget mer fantastiskt än att få följa elevernas framsteg. Jag jobbar mest med elever 7-9 och tänker att det händer så mycket i elevernas utveckling just under tonårstiden. Får jag elevernas självkänsla att växa och intressen att "brinna" vet jag att mitt arbete är viktigt och meningsfullt. Ingen dag är den andra lik och jag tycker väldigt mycket om Länna skola där jag har jobbat i 15 år. Varje dag är en pedagogisk utmaning, precis som det ska vara!

Vad behöver skolorna i Norrtälje kommun göra för att bli ännu bättre?

 -Vi behöver stärka det kollegiala lärandet och ha stenkoll på aktuell skolforskning för att känna att vi "gör rätt", men samtidigt vila i vår beprövade erfarenhet. Det ska vara lätt att kunna hitta information om vad vi gör på skolorna samt att vi ska bli ännu bättre i det digitala lärandet, som jag tycker är den största och roligaste förändringen sedan jag utbildade mig till lärare. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.