Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dagens Lärare: Jenny Pettersson Grindskolan

13 november 2015

Jenny Pettersson, lärare i särskolan, Grindskolan

 Varför gillar du att vara lärare?

-Jag gillar att vara lärare för att det varje dag händer något nytt. Som lärare har jag möjlighet att ge mina elever nya upplevelser och nya kunskaper, varje dag. Eleverna kommer glada till skolan och kan efter skoldagens slut berätta vad de har arbetat med och om nya saker som de har lärt sig. Det är fantastiskt! Jag arbetar inom särskolan och är väldigt glad över att ha möjlighet att möta varje elev på dess nivå.

 Vad behöver skolorna i Norrtälje kommun göra för att bli ännu bättre?

-Jag tror det är väldigt viktigt att man som lärare ständigt får ta del av ny kunskap och forskning, Just nu arbetar vi på Grindskolan i ett tvåårigt utvecklingsarbete kring bedömning för lärande (BFL) och det är väldigt stimulerande och något som gynnar våra elevers lärande. Jag skulle önska att alla lärare verkligen ges möjlighet att se varje elev varje dag, då får inte barngrupper och klasser vara för stora.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.