Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Nu blir Tiohundraprojektet permanent

7 oktober 2015

Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun har nu en bred blocköverskridande överenskommelse om att permanenta Tiohundraprojektet.

– Det är bra att vi fortsätter med Tiohundraverksamheten, vars idé är att sätta individen i centrum. Det är viktigt för mig att betona att verksamheten inte förändras av beslutet – patienter, brukare och personal kommer inte att märka någon skillnad, säger Torbjörn Rosdahl (M), finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting.

Tiohundraverksamheten har varit ett projekt för att skapa effektiva vård- och omsorgskedjor och har uppvisat många goda resultat. En vetenskaplig utvärdering av Tiohundraverksamheten genomfördes 2011. Studien visade att projektet medfört samordningsfördelar inom bland annat vård och omsorg av sjuka äldre, barn, unga och familj samt psykiatri.

- Det är bra att vi nu lägger projekttiden bakom oss och fortsätter Tiohundrasamarbetet. Det ger oss stabilitet att fortsätta utveckla vård och omsorg med våra invånares behov i centrum, säger Ulrika Falk (S), kommunstyrelsens ordförande i Norrtälje kommun.

 

Presskontakter:
Stockholms läns landsting
Johanna Schreiber, pressekreterare (M)
0725-389550
johanna.schreiber@moderat.se

Norrtälje kommun
Björn Olsén, kommunikationsstrateg
073-9623686
bjorn.olsen@norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.