Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vi gillar sociala medier!

11 september 2015

Du vet väl att Norrtälje kommun finns i sociala medier? Varje vecka når vi många människor i flera digitala kanaler så som Facebook, Twitter och Instagram. Här finns vi tillgängliga för att svara på frågor, informera om viktiga saker och berätta om allt kul som händer hos oss.

En ny lekplats i Hallstavik, en inbjudan till en arrangörskväll, en bild från toppen av en silo i hamnen eller information om badhusens öppettider? I Norrtälje kommuns officiella kanaler i sociala medier samlar vi varje vecka viktig, intressant och rolig information som kan vara bra för såväl dig som kommuninvånare som dig som besökare att ta del av.

Också hashtaggen #mittnorrtälje har under två år spridit stort engagemang hos våra medborgare som genom ett tusental härliga fotografier visar upp sin bästa bild av Norrtälje kommun.

Vill du också få en bred inblick i vad som händer och sker i Norrtälje kommun, ställa dina frågor, komma med synpunkter eller kanske hurrarop, då ska du följa oss i sociala medier!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.