Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dansens Dag 29 april

ReAct! firar Dansens dag 29 april i Rimbo och Norrtälje! Se även dansfilmen "The Cities Inside Us" som är skapad under KOKO-residenset. Premiär, alkoholfritt bubbel och snacks på Norrtälje Stadsbibliotek den 29/4 kl. 17.00.

"The Cities Inside Us"

FIRANDET AV DANSENS DAG 2022

ReAct! kommer tillbaka igen och spelar föreställningen King of the jungle.

Se dem här:

29/4 Rimbo Centrum kl. 13.00 och 14.00

29/4 Norrtälje busstationen kl. 15.30 och 16.30

Kom sedan till Stadsbiblioteket och se premiären av The Cities Inside Us och osa gärna till koko@norrtalje.se senast 26 april.

Den visas även innan alla ordinarie filmer på Biograf Royal den 29 april.

An Action for Norrtälje Town Hall

Ni kan fortfarande uppleva ”An Action for Norrtälje Town Hall” som är en interaktiv dansfilms-föreställning. Klicka på länken här nedan och växla mellan olika kameror som dansarna bär uppe på sina huvuden.

Här hittar ni An action for Norrtälje town hall: stream.reactactions.com 

NORRTÄLJE DANCE CHALLENGE

Stort TACK till alla som deltagit och som tittat på Norrtälje Dance Challenge. Över 150 invånare dansade i de fina dansfilmerna. Se dem på ReAct!:s instagramkonto under #norrtaljedance. Vinnare av gruppvideon är Brandstationen i Hallstavik! Även Skebo skola var med i toppen och de tilldelades en egen dansföreställning med ReAct! på spelades på deras skolgård.

BAKGRUND

År 2020 och fram till sommaren 2021 hade Norrtälje kommun en kommunkoreograf (KOKO). Danskompaniet som hade residens i kommunen heter ReAct! Danskonstnärerna gavs möjlighet att skapa relationer, både med invånare och personal, eftersom det skedde under en längre tid. KOKO bekostas av utvecklingsmedel från Kulturrådet och Norrtälje kommuns egna medel samt är ett samarbete mellan Region Stockholm och Västra Götalands Regionen. Projektekt KOKO Norrtälje är avslutat men Dansens dag 2022 firas med ReAct! och deras Dansfilm kommer finnas tillgänglig på denna sida.

Följ deras resa genom residenset via deras egen hemsida genom att klicka här.

Följ dem även på facebook genom att klicka här.

Läs mer om danskompaniet ReAct!! på deras webbplats.

KONTAKT

Huvudprojektledare är Hanna Lundmark på Kultur- och fritidskontoret. Kontakt koko@norrtalje.se.

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-04-29
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.