Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utveckling av Hallstavik

Sedan några år tillbaka är vi flera som arbetar för att utveckla Hallstavik med omnejd. Syftet med detta är flera, bland annat att öka tryggheten och trivseln, skapa fler arbetstillfällen, förbättra den sociala servicen och att Hallstaviksområdet ska bli mer attraktivt för alla

Torget i Hallstavik.

Utveckling av Hallstavik

Vi är många som samverkar och arbetar för att utveckla Hallstavik med omnejd. Det gör vi i olika samverkansgrupper som vi gärna vill berätta lite mer om för er. 

Hallstaviknätverket

Hallstaviknätverket är en ideell förening som strävar efter fler arbetstillfällen, större total köpkraft, större underlag för social service, bättre utbildningsnivå, bättre trivsel, bättre trygghet och att Hallstaviksområdet blir mer attraktivt för företag och även för människor med högre krav på boende och arbete. Inom ramen för nätverket pågår ett flertal projekt, bland annat Fryshusandan. 

Fryshusandan

Syftet med Fryshusandan är att ge utrymme åt de ungas röster i Hallstavik. Tanken med projektet är göra det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen genom att:

 

  • Tro på varje människas inneboende kraft.
  • Skapa möten.
  • Vara där unga är.
  • Ge förtroende, ansvar och uppmuntran.
  • Utgå från passionerade intressen.
  • Dela goda exempel och kunskap.

Nedan hittar du mer information om vad som är på gång just nu gällande Fryshusandan!

Gröna Huset - föräldrafokus

För att lyfta och utveckla stödet till barn och föräldrar som bor i Hallstavik, regelbundet träffa flera av de som arbetar med barn och vuxna i Hallstavik med omnejd. Syftet är att öka den sociala servicen för alla i området. 

Gröna Huset är en byggnad som tillhör Hallsta skola och tanken är att det ska vara den centrala platsen för bland annat kurator, skolsköterska och föräldrastödsutbildningar. Kyrkan, ABF och polisen deltar också i samverkan. I den här foldern har vi samlat de stöd och insatser som finns att tillgå i Hallstavik. 

Det finns även en folder som beskriver vilka förebyggande insatser och stöd som finns att tillgå i Hallstavik. Klicka här så kommer du dit!

Kontakt
  • Maria Bertilsson - Trygg i Norrtälje kommun
  • 0176 715 58, 073 558 23 57
  • Hantverkaregatan 20, 761 28 Norrtälje
Till Trygghet och säkerhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.