Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lokala brottsförebyggande rådet - brå

Norrtäljes lokala brå är ett organisationsövergripande nätverk som består av representanter från kommunen och polisen. Vår målsättning är att utveckla, inspirera och samordna ett långsiktigt strategiskt brottsförebyggande arbete som främjar tryggheten för alla som bor, vistas eller besöker Norrtälje kommun.

Hur arbetar brå?

Norrtälje kommuns brottsförebyggande råd startade under hösten 2002.  Det tidigare Närpolisrådet avskaffades och ersattes av kommunens lokala brottsförebyggande råd - brå

Lokala brå i Norrtälje kommun träffas 4 gånger per år. Under mötena diskuterar vi den lokala problembilden, samordnar åtgärder, följer upp och utvärderar vidtagna åtgärder.

Sedan starten har vi arbetat fram en lokal överenskommelse mellan polis och kommun. Den lokala överenskommelsen på 18 punkter, beslutades sedan av kommunstyrelsen och ligger nu till grund för vårt fortsatta arbete. 

Kontakt
  • Marita Bertilsson - Trygg i Norrtälje kommun
  • 0176 715 58, 073 558 23 57
  • Hantverkaregatan 20B, 761 28 Norrtälje
Här kan du läsa den lokala överenskommelsen
Till Trygghet och säkerhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.