Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet i Norrtälje kommun är en partipolitiskt och religiöst obunden förening, med syfte att verka för att ungdomar i Norrtälje kommun ska få ett större inflytande över sin vardag och sitt samhälle.

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet ska skapa en länk mellan ungdomar och politiker i Norrtälje kommun, öka ungdomars inflytande i det kommunala beslutsfattandet samt verka för ett mer varierat utbud av aktiviteter för ungdomar i Norrtälje kommun. Ungdomsrådet ska komma med synpunkter i aktuella frågor av olika slag som är väsentliga för ungdomar i kommunen. Ungdomsrådets synpunkter i sådana frågor ska via protokollsutdrag delges den nämnd som svarar för respektive område.

För att få en plats i Ungdomsrådet ska man vara bosatt i Norrtälje kommun eller vara elev vid kommunens högstadie- eller gymnasieskola. Ungdomar från åldrarna 13-18 kan vara med i rådet.

Vill du också vara med i ungdomsrådet? 

Vad kul!

Skicka din intresseanmälan med NAMN, ÅLDER och E-POSTADRESS till:Theodor.tzannes@norrtalje.se Kristin.harning@norrtalje.se 

Instagram: @faltnorrtalje

Snap: falttheo, falttitti

Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag!

Till Trygghet och säkerhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.