Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ansvarsfull alkoholservering

Det finns en stark koppling mellan alkohol och våld. Den vetenskapligt utvärderade metoden Ansvarsfull alkoholservering syftar till att minska det restaurangrelaterade våldet. Metoden syftar till att minska berusningsgraden inne på krogarna och att hindra alkoholservering till minderåriga.

Flaskor och glas med alkoholhaltiga drycker.

Ansvarsfull alkoholservering

Den vetenskapligt utvärderade metoden Ansvarsfull alkoholservering syftar till att minska det restaurangrelaterade våldet. Det görs genom att arbeta för att minska berusningsgraden inne på krogarna samt att hindra alkoholservering till minderåriga.

Här i vår kommun är det Trygg i Norrtälje kommun, polisen och alkoholhandläggare som samverkar med våra krögare kring denna metod. Varje år arrangeras utbildningen här i Norrtälje så att så många som arbetar på restauranger och andra som har ett serveringstillstånd,  ska ha utbildning i ansvarsfull alkoholservering

Kontakt
  • Sofie Ahlholm - Folkhälsostrateg, Trygg i Norrtälje kommun
  • 0176 - 746 69, 070 - 639 08 14
  • Hantverkaregatan 20b, 761 28 Norrtälje
Till Trygghet och säkerhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.