Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Så arbetar Norrtälje kommun

Norrtälje kommun och Kommunalförbundet sjukvård och omsorg bevakar händelseutvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kommunens krisledningsorganisation träffas kontinuerligt.

Till: Samlad information om coronaviruset

Krisledningsorganisation

För att skapa förutsättningar för en effektiv hantering av coronarelaterade frågor och en systematisk inventering av behov och en tydlig kommunikation av åtgärder, har en förstärkt organisation för löpande hantering av coronarelaterade frågor inrättats. Arbetet på strategisk nivå leds av kommunstyrelsens ordförande tillsammans med kommundirektören.

Kommundirektören har lägesavstämningar vid behov med chefer och nyckelfunktioner från de mest berörda förvaltningarna. På operativ nivå har även en samordningsgrupp inrättats, med uppgift att säkra genomförande och uppföljning av det som beslutats.

Till Om coronaviruset, covid-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.