Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Övrigt stöd och hjälp

blommor

Övrigt stöd och hjälp

Här har vi samlat övrig hjälp och stöd en kan få. Lokalt, regionalt och nationellt. Här hittar du även vår folder om stöd och hjälp mot våld i nära relation.

Till Trygg i Norrtälje kommun
kvinnofrid, våld Operation kvinnofrid Operation Kvinnofrid Operation Kvinnofrid är en unik samverkan av myndigheter i Stockholms län med det gemensamma uppdraget att verka för ett samhälle fritt från våld. Tillsammans arbetar vi för att förebygga våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck. För att bekämpa våldet krävs insatser på olika nivåer i samhället och i samverkan mellan olika myndigheter. Insatserna behöver vara av förbyggande karaktär och riktas till våldsutsatta vuxna, barn som upplever våld samt till våldsutövare. Operation Kvinnofrids huvuduppdrag är att; bidra till att Stockholms läns strategi för att motverka våld i nära relationer genomförs och får genomslag i länet, följa upp och stötta att strategin omsätts till lokala och regionala genomförandeplaner/åtgärder, samla och sprida kunskap och metoder om våld i nära relationer utifrån evidensbaserad praktik, främja tvärprofessionell kunskap och stödja samverkan mellan myndigheter och främja nätverk och kunskapsutbyte mellan yrkesverksamma. Initiativet till Operation Kvinnofrid togs 1996 av Länsstyrelsen i Stockholms län, Polismyndigheten i Stockholms län samt Stockholms stad. Deltagande aktörer  Samverkansplattformen Operation Kvinnofrid bedrivs i samverkan mellan följande aktörer: Länsstyrelsen i Stockholms län Polismyndigheten Kriminalvården Stockholms läns landsting Kommunförbundet Stockholms län (KSL) Samt länets alla kommuner: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.   Länsstyrelsens sida om Operation Kvinnofrid http://www.lansstyrelsen.se/Stockholm/Sv/manniska-och-samhalle/jamstalldhet/valdinararelation/operationkvinnofrid/Pages/default.aspx  
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.