Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nummer som räknas

Nummer som räknas.

Barn, unga, vuxna och äldre som riskerar att fara illa hamnar i en ännu svårare situation under kristider. När yrkesverksamma i större utsträckning jobbar hemifrån och många är frånvarande på grund av sjukdom, finns det mindre tillgång till fristäder där andra personer kan se deras behov av stöd och hjälp.

Vi vill därför uppmana alla att ta ett gemensamt ansvar för att finnas där för varandra! Att våga knacka på om du är orolig för en granne och fråga hur det står till, ringa Polisen om du misstänker att någon blir utsatt för våld och kränkningar samt att göra orosanmälning till socialtjänsten om du är orolig för ett barn.

Här nedan har vi samlat en rad viktiga telefonnummer och chattar, ladda ner foldern och sprid den! Här kan du även ladda ned information att hänga upp i ditt trapphus. Det materialet är framtaget av Huskurage

Ladda ner broschyren "Nummer som räknas"

Här kan du även ladda ned information från Huskurage.se vid särskild oro Covid-19: 

Huskurage - vid särskild oro Covid-19

Till Trygg i Norrtälje kommun
Senast ändrad: 2021-12-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.