Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hur kan jag som förälder stärka mina barns självkänsla?

Hur kan man hjälpa barn som inte vågar anta utmaningar, som inte vill pröva nya aktiviteter, eller som känner sig otrygga i samspelet med kamrater? Många skulle ge rådet att försöka stärka deras självkänsla. Strävan efter självkänsla betonas emellertid ofta för starkt, vilket ibland till och med kan stjälpa mer än hjälpa. Martin Forster pratar om vägar till trygghet och glädje hos barn och hur vuxna kan förebygga problem och stärka barns välmående i allmänhet.

Plats: Roslagsskolan, Norrtälje
Tid: 7 november, klockan 18.30-20.00 (kostnadsfritt)

Välkommen!

Uppdaterad 2018-11-08:
DU SOM DELTOG VID FÖRELÄSNINGEN FÅR GÄRNA GÖRA EN UTVÄRDERING HÄR!

Uppdaterad 2018-11-06:
NU SLÄPPER VI 20 EXTRA PLATSER! BOKA VIA ANMÄLNINGSSIDAN, FÖRST TILL KVARN!

Uppdaterad 2018-11-02:
FÖRELÄSNINGEN ÄR FULLBOKAD! MEN HÅLL UTKIK PÅ ANMÄLNINGSSIDAN OCH PÅ VÅR FACEBOOKSIDA FÖR EVENTUELLA RESTBILJETTER!Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?

Kontakta Eva Paulsén, 073-9623952  eva.paulsen@norrtalje.se eller
Eva Elelid,  070-5154861 eva.elelid@norrtalje.se 

 

Martin Forster är legitimerad psykolog och doktor i psykologi. Han har arbetat i många år med utveckling och forskning om insatser för barn och unga. Martin arbetar idag med forskning och undervisning på psykologprogrammet på Karolinska institutet. Martin har skrivit boken "Fem gånger mer kärlek" och "Jag törs inte men gör det ändå: om barns välmående och självkänsla".

Martin Forsters webbplats.

Till Trygg i Norrtälje kommun
Senast ändrad: 2022-01-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.