Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet i Norrtälje kommun är en partipolitiskt och religiöst obunden förening, med syfte att verka för att ungdomar i Norrtälje kommun ska få ett större inflytande över sin vardag och sitt samhälle.

Startmöte ungdomsrådet 170426

Ungdomsrådet ska skapa en länk mellan ungdomar och politiker i Norrtälje kommun, öka ungdomars inflytande i det kommunala beslutsfattandet samt verka för ett mer varierat utbud av aktiviteter för ungdomar i Norrtälje kommun. Ungdomsrådet ska inhämta ungdomars synpunkter i aktuella frågor och frågor av olika slag som är väsentliga för ungdomar i kommunen. Ungdomsrådets synpunkter i sådana frågor ska via protokollsutdrag delges den nämnd som svarar för respektive område. 

För att få en plats i Ungdomsrådet ska man vara bosatt i Norrtälje kommun eller vara elev vid kommunens högstadie- eller gymnasieskola. Ungdomar från årskurs 8 till högst 21 år kan vara med i rådet.

Jag vill också vara med i Ungdomsrådet!

Vad kul! Skicka din intresseanmälan med NAMN, ÅLDER och E-POSTADRESS till Carolina Schwieler carolina.schwieler@norrtalje.se. Antalet platser är begränsat så mejla Carro redan idag!

Till Trygg i Norrtälje kommun
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.