Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ombyggnation av busstationen i Norrtälje stad

Busstationen och vänthallen är en naturlig träffpunkt här i Norrtälje och nu gör vi den mer inbjudande och välkommande med öppna ytor och hållbara material som ska skapa en varmare och tryggare miljö. Vänthallen är stängd under byggtiden och ombyggnationen beräknas vara klar under juni 2018.

En bild på stationsbyggnaden och en text som säger Nu bygger vi om.

UPPDATERAT 20180620
Dags för invigning!

Välkommen att vara med och inviga det ombyggda stationshuset vid busstationen i Norrtälje, den 29/6 kl 14.00-15.00.

Invigningen inleds med tal av bland annat kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk och lokalpolisområdeschefen Björn Cewenhielm kl 14.15.

Vi bjuder på kaffe & bulle.

För mer information, frågor eller funderingar, kontakta Bo Hammerin, bo.hammerin@norrtalje.se.

UPPDATERAT 20180507:
Ombyggnationen är i full gång och arbetet går enligt planerat. Just nu jobbas det bland annat med väggen mot Pressbyråns lokaler.


 

UPPDATERAT 20180417:
Kodlås till toaletterna
De mobila toaletterna som under byggtiden är uppställda på den västra sidan om vänthallen har nu fått kodlås. Koden tillhandahålls av gatuköket och Pressbyrån. Koden byts ut veckovis.Norrtälje kommun och Polisen genomförde invånardialoger i kommunen under 2016. Resultatet av invånarnas synpunkter sammanställdes och utmynnade i ett medborgarlöfte för 2017. I löftet lovade Polisen att öka sin närvaro och synlighet kring busstationerna och torgen i Hallstavik, Norrtälje och Rimbo, samt att arbeta aktivt för att minska ordningsstörningar kring dessa platser.

Norrtälje kommun lovade att påbörja ombyggnationen av Norrtälje busstation. Tillsammans lovade bägge parter att utveckla det gemensamma trygghetsprojektet Busstationskurage.

Den 3 april inleddes arbetet med ombyggnationen av busstationen i Norrtälje och den nya vänthallen beräknas vara klar i juni. Under rubriken Dokument kan du ta del av ritningar och arkitektförslag.

Om du har frågor eller funderingar går det bra att kontakta projektledare Leif Söderbäck, leif.soderback@norrtalje.se.

Till Trygg i Norrtälje kommun
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.