Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Nattvandring

Har du lite tid över för våra ungdomar? Som nattvandrare samarbetar du bland annat med fältsamordnarna, polisen, kyrkan, fritidsgårdarna och Trygg i Norrtälje kommun. Nattvandrare är uppskattade bland våra barn och ungdomar och är viktiga för att skapa en fortsatt trygg och säker miljö i vår kommun.

Nattvandrare

Nattvandring

Har du lite tid över och skulle vilja promenera några kvällar tillsammans med andra nattvandrare och göra kommunen tryggare för våra ungdomar, då har du hittat rätt!

 

Nattvandring.nu

Rimbo, Norrtälje, Hallstavik och Älmsta är med i stiftelsen nattvandring.nu som har till syfte att främja och utveckla nattvandring i hela Sverige. På stiftelsen arbetar erfarna nattvandrare med rådgivning, utbildning och stöd till nattvandrargrupper runtom i landet. Deras mål är att bidra till att minska risken för våld, skadegörelse och missbruk av alkohol och narkotika bland unga.

Här hittar du mer information om stiftelsen nattvandring.nu

Du behövs! Du gör skillnad!

 

Kontakt
  • Maria Nyström - Fältsamordnare,Trygg i Norrtälje kommun
  • 0176 - 716 53, 073 - 962 33 46
  • Hantverkaregatan 20, 761 28 Norrtälje
Till Trygg i Norrtälje kommun
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.