Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tips för dig som söker jobb

Det finns många tips och råd för dig som söker arbete. Viktigast är att presentera dig själv på ett rättvist och fördelaktigt sätt och tänka igenom hur du bäst kan möta arbetsgivarens behov. Här finns lite hjälp på vägen!

Hur ska jag skilja mig ur mängden?

Tänk över hur du på bästa sätt ska presentera dig. Det är ofta många sökanden till ett jobb, så därför är det viktigt att väcka intresse snabbt och förmedla dina konkreta och unika fördelar.

Det är också bra att använda sig av nyckelord som funnits med i platsannonsen när du presenterar dina unika kvalitéer, för att visa hur bra du passar för jobbet som du söker. Samtidigt är det viktigt att hitta en balans och att vara dig själv, för att förmedla en rättvis bild av dig som person. Glöm heller inte bort att visa intresse under hela rekryteringsprocessen genom att ta kontakt och ställa frågor - både innan, under och efter en eventuell intervju.

I vår guide går vi igenom mer detaljerat hur du som söker jobb kan göra för att nå ditt mål.

Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2014-12-01
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.