Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunens aktivitetsansvar

Det kommunala aktivitetsansvaret (KAA) riktar sig till dig som är 16-20 år och som inte påbörjat eller hoppat av gymnasiet eller till dig som gått klart gymnasiet utan ett examensbevis (t. ex med ett studiebevis).

Tonåringar på trappa i vårsolen.

Har du fått ett brev av oss?

KAA utgår utefter ett statligt direktiv och vi får våra uppgifter från ungdoms- och elevdatabasen (UEDB). Är du inskriven på en skola och blir kontaktade av oss är det viktigt att du svarar för att vi ska kunna avregistrera dig från vårt register. 

Syftet med att vi kontaktar dig är att kartlägga vad du gör och erbjuda hjälp med att komma vidare. Vi kan hjälpa dig med coachning, studie- och yrkesvägledning, praktik och kontakt mellan olika instanser som exempelvis studier på komvux eller folkhögskola, samtalsstöd eller Arbetsförmedlingen med flera.  

Klicka här för att svara på brevet direkt

 

KAA söker praktikplatser

Vill du som företag vara med och göra en insats för kommunens ungdomar genom att erbjuda praktikplatser? Läs gärna vår arbetsprocess kring praktik och kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av att erbjuda platser.

Klicka på filen nedan för att läsa vår arbetsprocess:

Arbetsprocess praktik för KAA 2022-03-30.pdf

Kontakt
  • Kommunala aktivitetsansvaret
  • 073-96 23 270, 0176-71549
  • Besöksadress: Astrid Lindgrens gata 2 eller Kyrkogatan 8
Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2022-09-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.