Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunens aktivitetsansvar

Det kommunala aktivitetsansvaret (KAA) riktar sig till dig som är 16-20 år och som inte påbörjat eller hoppat av gymnasiet eller till dig som gått klart gymnasiet utan ett examensbevis (t. ex med ett studiebevis).

Tonåringar på trappa i vårsolen.

Har du fått ett brev av oss?

KAA utgår utefter ett statligt direktiv och vi får våra uppgifter från ungdoms- och elevdatabasen (UEDB). Är du inskriven på en skola och blir kontaktade av oss är det viktigt att du svarar för att vi ska kunna avregistrera dig från vårt register. 

Syftet med att vi kontaktar dig är att kartlägga vad du gör och erbjuda hjälp med att komma vidare. Vi kan hjälpa dig med coachning, studie- och yrkesvägledning, praktik och kontakt mellan olika instanser som exempelvis studier på komvux eller folkhögskola, samtalsstöd eller Arbetsförmedlingen med flera.  

 

Kontakt
  • Kommunala aktivitetsansvaret
  • 073-96 23 270, 0176-71549, 0176-71049
  • Besöksadress: Astrid Lindgrens gata 2 eller Kyrkogatan 8
Till Stöd och hjälp
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.