Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kyrkogatan 8

Välkommen till en mötesplats för dig i åldern 16–24 år som inte arbetar eller studerar. Vi ger råd och stöd samt hänvisar dig till rätt plats eller aktör.

Välkommen till en mötesplats för dig i åldern 16–24 år som inte arbetar eller studerar. På Kyrkogatan 8, K8, kan du få coachning och stöd att ta fram en framtidsplan för att komma vidare i livet. Vi kan bland annat stödja dig till utbildning, praktik och arbete.

Boka tid hos någon av oss genom att ringa eller skicka e-post. På denna sida ser du vem som arbetar med vad. Är du osäker på vem du ska vända dig till, kan du kontakta Seda Güclü som är samordnare för K8.

Hjälp med vardagsekonomi, försörjningsstöd och vägen till självförsörjning

Seda Güclü är samordnare för K8 och socialsekreterare. Hon kan ge råd och stöd kring din ekonomiska situtation och förklara vad försörjningsstöd innebär samt vem som är berättigad till det. Om du ansöker om försörjningsstöd upprättar socialsekreteraren en handlingsplan tillsammans med dig för att du på sikt ska bli självförsörjande.

Kontakta Seda Güclü:

  • Roll: Samordnare K8 och socialsekreterare från socialkontoret, försörjningsstöd
  • Telefon: 0176-741 59 
  • E-post: seda.guclu@norrtalje.se

Hjälp med att söka arbete och vård

Med coachen för förändring och integration Linda Andersson kan du diskutera  hur du vill att din framtid ska se ut. Du kan få hjälp med att formulera CV, personligt brev och att hitta jobbannonser som kan passa dig. Du kan också få stöd i att kontakta sjukvården och hitta rätt hjälp vid psykisk ohälsa. Linda Andersson ger dig stöd med att komma vidare i livet och utvecklas i den riktning som passar dig.

Kontakta Linda Andersson:

  • Roll: Coach från Norrtälje kommuns avdelning för förändring och integration
  • Telefon: 0176-742 33
  • E-post: linda.andersson@norrtalje.se

Hjälp med dina studier

Saknar du fullständig gymnasieexamen eller vet inte hur du ska plugga vidare efter gymnasiet? Mananya Wölker är studie- och yrkesvägledare och hjälper dig att komma vidare med dina tankar kring studier och yrken. Tillsammans tittar ni på vad du behöver för att ta dig vidare och tillsammans lägger ni upp en studieplan.

Kontakta Mananya Wölker:

Hjälp med praktikplatser och studiebesök

Hans Peter Malmgren är utbildningskonsulenten och är behjälplig med att ordna och följa upp praktikplatser samt i att arrangera studiebesök. Hans Peter Malmgren kan också vara stötta dig i kontakten med andra aktörer och föra coachande samtal mot studier och arbete.

Kontakta Hans Peter Malmgren:

Vill du bidra och vara med och utveckla K8?

K8 startade för första gången 2018 men blev vilande på grund av pandemin. När vi nu är igång igen tar vi gärna emot tips och information på aktiviteter som ungdomar kan ta del av. Om du är arbetsgivare, förening eller organisation och söker ett samarbete eller vill veta mer om oss så tveka inte att kontakta oss.

Tips på bra sidor

Kontakt
Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2022-10-21
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.