Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Alkohol och droger

Är du i riskzonen för att utveckla ett missbruk eller missbrukar du redan alkohol, cannabis eller andra droger? Spelar du för mycket dataspel eller om pengar? På Mini Maria jobbar vi tillsammans med dig och dina föräldrar kring beroende och missbruksfrågor inom öppenvård.

På Mini Maria jobbar vi tillsammans med dig och dina föräldrar kring beroende och missbruksfrågor inom öppenvård.

Mini Maria

Mini Maria är en samverkan mellan Norrtälje kommun, Stockholms läns landsting och beroenderådgivningen i Norrtälje.

Vi erbjuder missbruksbedömning, familjesamtal, behandling av till exempel alkohol eller cannabis och spelberoendebehandling. Du kan också få hjälp med andra problem som kan ha samband med ett missbruk.

Vi tar emot dig som är till och med 20 år och arbetar även rådgivande för föräldrar, skola, elevhälsovård, BUP, polis, socialtjänst, fritidsledare och övriga intresserade kommuninvånare.

Om du har föräldrar som missbrukar alkohol eller droger finns det hjälp och stöd för dig. Nedan finns mer information om vuxna som missbrukar och kontaktuppgifter till den som är samordningsansvarig för barn som lever med missbrukande föräldrar. 

Mer information

Kontakt
  • Mini Maria - Socialkontoret
  • 0176 716 72
  • Besöksadress: Rodret, Hantverkaregatan 16,761 30 Norrtälje
Till Stöd och hjälp
Senast ändrad: 2022-11-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.