Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

LOV inom särskilt boende för äldre

Utförare av LOV inom särskilt boende för äldre

För att bli utförare inom LOV (lagen om valfrihetssystem) i Norrtälje kommun behöver du lämna in en ansökan enligt förfrågningsunderlaget till förbundsdirektionen för kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Förfrågningsunderlaget innehåller krav och riktlinjer som måste uppfylla för att bli utförare av LOV inom särskilt boende för äldre.

Förfrågningsunderlag
Avtalsvillkor
Ansökningsformulär

Ändringsmeddelande ersättningar 2017.pdf

Ansök

Skicka in din ansökan enligt förfrågningsunderlaget till kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Ansökan är inte tidsbunden utan kan skickas in när som helst.

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje
Box 801
761 28 Norrtälje

Valfrihet

Alla utförare som godkänts av förbundsdirektionen uppfyller kraven i förfrågningsunderlaget. Förbundsdirektionen tecknar avtal med utföraren.

Invånarna i kommunen har själva möjlighet att välja bland de godkända utförarna. För den kund som inte önskar välja finns ett ickevalsalternativ.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.