Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Äldrekollo

Sommarkollo för äldre riktar sig till dig som bor i Norrtälje kommun, har en lättare funktionsnedsättning och känner dig ensam. På äldrekollot får du möjlighet att träffa nya vänner, bada, äta god mat och delta i sociala aktiviteter.

pensionärer i somrig miljö

Personer i somrig miljö

Äldrekollot arrangeras på Björkögården ute i en fantastisk miljö med närhet till grönområden och havet. Under en vecka upptäcker vi de härliga naturområdena, äter hemlagad mat och avslutar veckan med en gemensam logfest med levande musik.

När är sommarkollot för äldre 2017?

Äldrekollot arrangerades i två omgångar. Den första omgången startar den 8 augusti till och med 14 augusti. Den andra omgången startade den 16 augusti till och med 22 augusti.

Vad kostar det att åka på äldrekollo?

Det kostar 100kr per dag att åka på äldrekollo till Björkögården.

Hur söker jag till äldrekollot?

Björkögården har möjlighet att ta emot 22 kollodeltagare och platserna fördelas ut. Nu är ansökningsperioden för 2017 slut.

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.