Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Krisberedskap i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun har ett ansvar för att verksamheter inom kommunen fungerar. Exempel på verksamheter som vi ansvarar för är äldreomsorg, vattenförsörjning, fjärrvärme, skola och räddningstjänst. Kommunen ska se till att dessa verksamheter fungerar även under en kris.

Norrtälje kommun ansvarar för att ta hand om alla invånare som befinner sig inom kommunens geografiska område, så kallat geografiskt områdesansvar. Det innebär att vi också har ett ansvar för dem som vistas tillfälligt i kommunen. Vi har dessutom ett ansvar att samverka med andra kommuner, länsstyrelser, myndigheter och företag som berörs av krisens händelseförlopp.

Det är även viktigt att du som individ tar ett ansvar för din egen säkerhet genom att förbereda dig.

Norrtälje kommun har hittills varit förskonade från händelser av extraordinär karaktär och visionen är att du som bor, arbetar eller vistas i Norrtälje ska uppleva att du kan göra det tryggt och säkert under alla omständigheter. Vi samverkar bland annat med polisen, räddningstjänsten, myndigheter och andra organisationer för att uppnå detta mål. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.