Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tillfällig vistelse i Norrtälje

Under sommaren ökar vårt invånarantal och vi vill vara där för dig. Här kan du som kommer att spendera sommaren i Norrtälje läsa vad du behöver göra om du exempelvis är i behov av hemtjänst. Välkommen till Roslagen!

Hemtjänst
Om du vistas tillfälligt i Norrtälje, till exempel i din sommarbostad och du behöver hemtjänst ska du kontakta din hemkommun. Din hemkommun gör en prövning. Sen kontaktar din hemkommun oss på kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Handläggarna hos oss behöver ha in beslutet om hemtjänst från din hemkommun helst 30 dagar innan din vistelse påbörjas.

Hjälpmedel
Är du i behov av hjälpmedel eller hjälp med mediciner/stödstrumpor med mera ska du kontakta din husläkare eller arbetsterapeut i din hemkommun. Din läkare eller arbetsterapeut ansvarar för att planera din eventuella hemsjukvård och dina hjälpmedel under din vistelse i Norrtälje. Har du redan hjälpmedel ansvarar du för att ta med dessa till adressen där du kommer vistas tillfälligt.

Kundval
Om inte något kundval har gjorts och inte står med i beställningen av insatser under tillfällig vistelse, så utses utföraren enligt gällande turordningslista.

För mer information, kontakta:

Biståndsavdelningen, tel: 0176-710 00

e-post: bistandsavdelningen@norrtalje.se 

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.