Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Gruppbostad

För vuxna finns det möjlighet att bo i en gruppbostad. En gruppbostad är till för dig med en funktionsnedsättning och som behöver stöd och omvårdnad.

I en gruppbostad finns det ett antal lägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen. Du får en egen lägenhet i gruppbostaden. I gruppbostaden finns personal dygnet runt.

Hur ansöker jag om boende i gruppbostad?

Du ansöker om boende i gruppbostad genom att fylla i och skicka in en ansökningsblankett till kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. För att kunna ansöka om boende i gruppbostad krävs ADL-bedömning (Aktiviteter i det Dagliga Livet), läkarintyg och psykologbedömning. Här hittar du ansökningsblanketten och mer information om hur du ansöker.

Kostnad för gruppbostad

Du betalar själv för dina utgifter.

Gruppbostäder i Norrtälje kommun

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje ansvarar för verksamheterna som bemannas av TioHundra AB. Här kan du läsa om vilka gruppboenden som TioHundra AB bemannar.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.