Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

LOV inom särskilt boende för äldre

För att bli utförare inom LOV (lagen om valfrihetssystem) i Norrtälje kommun behöver du lämna in en ansökan enligt förfrågningsunderlaget till förbundsdirektionen för kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje.

 Förfrågningsunderlaget innehåller krav och riktlinjer som måste uppfylla för att bli utförare av LOV inom särskilt boende för äldre.

Ansökningsblankett

Upphandlingsdokument 2021-05-21

Ansök

Skicka in din ansökan enligt förfrågningsunderlaget till kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Ansökan är inte tidsbunden utan kan skickas in när som helst.

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Box 801

761 28 Norrtälje

Valfrihet

Alla utförare som godkänts av förbundsdirektionen uppfyller kraven i förfrågningsunderlaget. Förbundsdirektionen tecknar avtal med utföraren.

Invånarna i kommunen har själva möjlighet att välja bland de godkända utförarna. För den kund som inte önskar välja finns ett ickevalsalternativ.

Till Omsorg och sjukvård
Senast ändrad: 2015-12-10
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.