Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Äldreboenden och covid-19

Lokalt besöksförbud råder på kommunens äldreboenden efter begäran från Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje. Folkhälsomyndigheten har beslutat om ett tillfälligt lokalt besöksförbud till och med 2 februari 2021.

Make/maka eller sambo till den boende undantas från besöksförbudet. Äldreboendena kan fortfarande erbjuda besök utomhus. Kontakta alltid personalen på boendet inför ett besök för att höra vilka lokala rutiner som gäller.

Om äldreboenden i Norrtälje kommun

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) ansvarar för vård och omsorg i Norrtälje kommun. Det är en självständig myndighet med två medlemmar: Region Stockholm och Norrtälje kommun. KSON ansvarar även för ägarstyrning av det helägda bolaget Tiohundra. 

KSON har avtal med flera utförare när det gäller äldreboenden. I kommunen finns det totalt 17 äldreboenden inklusive demensboende, både i enskild regi (Attendo, Norlandia Care, Vardaga och Kavat Vård) och offentlig regi (Tiohundra).

Kontaktuppgifter till äldreboenden

Läs mer om aktuella råd

Vaccination mot covid-19 

Till Om coronaviruset, covid-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.