Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Äldreboenden och covid-19

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) och Norrtälje kommun avråder från besök på äldreboenden i kommunen för att minska risken för smittspridning.

Om du behöver besöka en närstående på ett äldreboende, ber vi dig att först ta kontakt med personalen vid boendet för att höra vilka lokala rutiner som gäller besök. Det är viktigt att följa verksamhetens rutiner samt de allmänna skärpta råden i Stockholms län om att bland annat avstå från att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor med.

Om äldreboenden i Norrtälje kommun

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) ansvarar för vård och omsorg i Norrtälje kommun. Det är en självständig myndighet med två medlemmar: Region Stockholm och Norrtälje kommun. KSON ansvarar även för ägarstyrning av det helägda bolaget Tiohundra. 

KSON har avtal med flera utförare när det gäller äldreboenden. I kommunen finns det totalt 17 äldreboenden inklusive demensboende, både i enskild regi (Attendo, Norlandia Care, Vardaga och Kavat Vård) och offentlig regi (Tiohundra).

Kontaktuppgifter till äldreboenden

Läs mer om aktuella råd

Till Om coronaviruset, covid-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.