Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om Norrtälje hjälper

Det finns invånare i kommunen som är i behov av extra stöd med anledning av spridningen av coronaviruset. Norrtälje kommun har därför tagit initiativ till en ny plattform. Här vill vi matcha invånares behov i vardagen med civilsamhällsorganisationers och frivilliga krafters möjligheter att bidra.

Livboj

Tanken är inte att frivilliga insatser ska ersätta, utan snarare komplettera den kommunala servicen. 

Hjälp via webb och telefon

Via www.norrtäljehjälper.se kan organisationer inom civilsamhället meddela kommunen hur de kan bidra och invånare kommer att kunna lämna information om sina behov. För invånare som inte har tillgång till webben kommer det att finnas möjlighet att lämna information om sina behov via telefon till kommunens kontaktcenter på 0176-710 00.

De som ställt upp

www.norrtalje.se/tack hittar du listan över de som ställt upp under coronapandemin.

Bred politisk samverkan

Norrtälje hjälper är ett initiativ som samtliga partier i kommunfullmäktige står bakom. Bedömningen är att coronavirusets framfart kräver att vi nu samlar alla våra gemensamma krafter för att ta oss stärkta ur krisen. Genom en bred politisk uppslutning bakom initiativet är ambitionen att det också ska få en bred förankring och engagemang hos både organisationer och privatpersoner.

Bino Drummond (M)
Ulrika Falk (S) 
Anders Olander (C)
Andrea Kronvall (SD)
Robert Beronius (L)
Mats Wedberg (Mp)
Britt-Mari Bardon (V)
Göte Vaara (KD)
Yvonne Svensson (ROOP)

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.