Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vård- och omsorgsutförare i behov av hjälp

Behöver ni som är vård- och omsorgsutförare hjälp med att få fram skyddsutrustning och material? Här kan ni anmäla er via vårt formulär för att kunna kopplas ihop med idell kraft eller företag som kan hjälp till med att få fram det ni behöver.

Porträtt på läkare.

Så här fungerar det

Ni som är vård- och omsorgsutövare i behov av hjälp registrerar er här. Efter att vi tagit emot er anmälan så kommer den att publiceras som en lista på på den här sidan med  utförare  som behöver utrustning eller material. Listan kommer att uppdateras löpande och vi hänvisar företag och andra som kan bidra med hjälp till att ta direktkontakt med utförarna på listan.

Arbetet med att hantera anmälningarna är högt prioriterat och vi kommer att publicera era uppgifter här så snart vi kan, men hoppas samtidigt att ni har överseende med att det kan ta lite tid.

Anmälan för vård- och omsorgsutövare med behov av hjälp

I nuläget så har alla vårdnadsutövare täckt sitt behov av skyddsmaterial.
Stort tack till alla som bidragit.

 

Till Krisberedskap
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.