Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Integrationsprojekt

Här kan du läsa mer om de projekt Norrtälje kommun gör för att integrera nyanlända.

VIDA-projektet

Välj Inkludering Delaktighet och Aktivitet (VIDA) är en samverkansmodell som ska leda till social inkludering  genom samverkan med civilsamhället. I VIDA Nordost samverkar tre kommuner – Norrtälje-, Täby- och Österåkers kommun, det civila samhällets organisationer och Arbetsförmedlingen för att erbjuda nya kommunbor en föreningsaktivitet som en del av sin individuella handlingsplan. Syftet med en VIDA- föreningsaktivitet är att bredda personens kontaktnät, främja fysisk och psykisk hälsa och ge möjlighet till språkträning på fritiden.

Golazinprojektet: Öppen förskola med integrerad SFI

I Norrtälje kommun bor många nyanlända i glesbygd där det saknas kommunikationer och verksamheter så som öppen förskola, förskola, skola och SFI (svenska för invandrare). Syftet med projektet är därför att skapa en metodutvecklingsmodell för öppen förskola med integrerad SFI. Målgruppen för projektet är nyanlända föräldrar och deras barn.

Anmäl aktivitet för integration
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.