Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Hjälporganisationer och volontärarbete

För engagemang och gåvor till asylsökande

Vi bedriver ingen egen insamling av mat, kläder eller pengar. Vi hänvisar därför alla hjälpinsatser och volontärarbete till de lokala hjälporganisationerna som finns i kommunen.

Våra lokala frivilliga organisationer eller kyrkor som vi samverkar med, behöver många frivilliga som till exempel kan hjälpa till med läxläsning, mötesplatser och arrangera språkcaféer. Kanske har du en egen idé, skänka kläder, skor, hygienartiklar och andra saker eller blir volontär, ta kontakt med till exempel någon av nedanstående organisationer.

Röda korset
Rädda barnen
Svenska kyrkan
FN-föreningen Norrtälje

Om Frivilliga Resursgruppens, FRG 

Deras uppgift är att finnas till hands för kommunen när de ordinarie resurserna behöver förstärkas i utsatta lägen eller vid andra behov. I Norrtälje når du dem antingen via e-post: frg@fosnorrtalje.se eller ring 070 7915290. Läs mer om FRG här

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.