Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

N-FUNK

Nätverk för ensamkommande ungdomar.

I januari 2013 bildades nätverket N-FUNK – Nätverket för ensamkommande ungdomar i Norrtälje kommun. Nätverket bildades på initiativ av Socialkontorets Arbetsmarknad- och integrationsavdelningen och ett antal föreningar har varit med sedan starten.

Syftet med nätverket är att genom Norrtälje kommun och ideella krafter ge ett utökat stöd till ensamkommande ungdomar bosatta i vår kommun. Aktiviteterna i nätverket bidrar till ett större socialt nätverk för ungdomarna och därigenom förutsättningar för en bättre integrering i det svenska samhället.

Under våren har ett ungdomscafé startats upp på U-huset för de ensamkommande ungdomarna. Men också sportverksamhet och ibland utflykter för ungdomar bosatta i Norrtälje kommun. N-FUNK kommer nu att börja samarbeta mer organiserat med U-huset och målsättningen är en integrerad verksamhet för samtliga ungdomar i kommunen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.