Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vill du bli familjehem och jourhem?

Familjehem

Familjehem är vanliga familjer som på uppdrag av Socialnämnden i Norrtälje tar emot barn och ungdomar i sina hem. Barnet eller ungdomen blir som en familjemedlem, och som familjehem ska man öppna sitt hem och sin familj för barnet och tillgodose barnets behov av kontakt med sina anhöriga samt samarbeta med socialtjänsten.

Gör intresseanmälan

Läs en berättelse ur verkligheten på mininsats.se

Jourhem

Ett jourhem är ett hem som med kort varsel kan ta emot barn och ungdomar. Barnet eller ungdomen stannar i hemmet under en utredningstid, i väntan på att få komma till ett familjehem eller flytta hem igen.

Gör intresseanmälan

Läs en berättelse ur verkligheten på mininsats.se

Vill du bli familjehem eller jourhem?

Om du och din familj vill bli familjehem eller jourhem fyller du i en intresseanmälan för uppdrag via länken "Familjehemsvården, intresseanmälan för uppdrag" längre ner på den här sidan.

För att skapa de bästa förutsättningarna för barn och ungdomar är det viktigt att varje familjehem och jourhem noga utreds. Utredningen innebär att vi tar utdrag ur olika register, intervjuar er, gör hembesök och tar referenser.

Välkommen att ta kontakt med oss om ni vill veta mer. Det går även bra att att boka tid för ett personligt informationsbesök.  

Kontakt
  • Familjehemsenheten socialkontoret
  • 0176 711 31 Måndag - fredag 08.00-12.00, 13.00-16.30
  • Baldersgatan 17, 761 28 Norrtälje
Till Familj, barn och unga
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.