Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Hur snöröjs min gata?

Vi ansvarar för alla gator och vägar i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Älmsta Bussterminal. Övriga vägar ansvarar Trafikverket och olika vägsamfällighetsföreningar för. I våra kartor får du en överblick över vilka särskilda gator som gäller och hur vi vinterväghåller dessa.

 Klicka på din ort för att komma till kartan över snöröjningsprioritering:

Det är Norrtälje kommun som ansvarar för alla gator och vägar i tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Här kan du närmare se vilka områden som berörs. Undantagen är Västra vägen genom Norrtälje, Väg 77 och 280 i Rimbo, som Trafikverket ansvarar för, samt infarter till fastigheter som inte är kommunens.

Har du synpunkter på snöröjningen som Norrtälje kommun utför kan du höra av dig till Kontaktcenter. Om du vill felanmäla snöröjningen på de vägar som Trafikverket ansvarar för, ringer du 0771- 921 921. Gäller det enskilda vägar lämnas synpunkter och felanmälan till ansvarig vägförening/vägsamfällighet.

 

Mer om snöröjning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.