Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Parkering för lastbilar och tyngre fordon

Enligt gällande lokala trafikföreskrifter får lastbilar, traktorer och redskap mellan kl. 21 och 06 parkeras endast på industriområden. I Norrtälje är detta tillåtet i norra industriområdet (Vårgatan, Sommargatan, Höstgatan och Vintergatan) samt i Görla industriområde. I Rimbo är parkering nattetid tillåten på Tegelbruksvägen, Vallbyvägen, Fabriksvägen, Norra Vallbyvägen, Vallby gårdsväg samt Åkerivägen. I Hallstavik gäller detsamma för Skärsta södra industriområde.

Äger du en husbil och vill besöka Norrtälje så hänvisar vi i första hand till campingplatsen på Lommarvägen. Vill du stå närmare staden har vi anordnat fem ställplatser med tillgång till gratis el vid Sportcentrum. Vi tillämpar 24-timmarsregeln för uppställning om det inte är skyltat något annat.

Senast ändrad: 2019-11-04
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.