Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Regler vid evenemang i Societetsparken

Regler för parkering, tillstånd och information som är bra att tänka på vid evenemang i Societetsparken i Norrtälje.

Hela parken är ett parkeringsförbudsområde vilket innebär att man endast får parkera på utmärkta platser (elva platser på Badstugatan, fem platser vid tennisbanorna). Innehavare av P-tillstånd för rörelsehindrade har generellt undantag och får ställa sig inom P-förbudsområde i högst tre timmar i följd (gäller dock inte terräng och gång- och cykelväg). Parkeringsvakter bevakar område och kan utfärda avgifter vid felparkering. Observera alltid gällande skyltning.

Tillstånd för evenemang

För att arrangera evenemang i Societetsparken behöver man ansöka om tillstånd för användande av offentlig plats och/eller allmän tillställning. Det går i samband med det även att ansöka om att få ställa fordon på vissa ytor i parken eller för att få P-platser upplåtna åt arrangören.

Tunga fordon

Fordon tyngre än två ton får endast ställas på förbestämda hårdgjorda ytor. En del av Societetsparken är för närvarande avstängd, även för gående, på grund av mycket dålig bärighet.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.