Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vägarbeten längs med Vätövägen och Baldersgatan (Norrtälje tätort)

9 maj 2022

Under vecka 18-20 kommer ett större beläggningsarbete att utföras på Vätövägen och Baldersgatan.

Vägarbeten Vätövägen

Vätövägen

Vätövägen rör sträckan Planetvägen-Långgarnsvägen. Det gamla slitlagret kommer att fräsas bort och ersättas med nytt samt att en kantskärning mot grönytor kommer att genomföras i syfte att förbättra dagvattenavrinningen.

Då Vätövägen är en genomfartsled med mycket trafik behöver arbetet utföras kvälls- och nattetid för att inte orsaka stora trafikstörningar. Vi ber om överseende för eventuella störningar i framkomligheten och buller som arbetet kan innebära under de nätter som rivning och läggning av ny asfalt sker. Flaggvakter kommer att vara på plats för att styra och dirigera trafiken.

Vägarbeten Baldersgatan

Baldersgatan

Baldersgatan rör sträckan Vätövägen-Vårvägen. Det gamla slitlagret kommer att fräsas bort och ersättas med nytt.

För att främja en bättre framkomlighet så kommer arbetet att utföras under kvälls- och nattetid. Vi ber om överseende för eventuella bullerstörningar som arbetet kan innebära under den här perioden. Flaggvakter kommer att vara på plats för att styra och dirigera trafiken.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.