Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjösättning våren 2020 i Norrtälje hamn

16 april 2020

Tre tillfällen, vecka 19, 20 och 21, finns för sjösättning i Norrtälje hamn.

Bild över hur man tar sig till iläggningsplatsen i hamnen
 1. Lördag 09/5 mellan 08:00-16:00.
 2. Lördag 16/5 mellan 08:00-16:00.
 3. Lördag 23/5 mellan 08:00-16:00.
    
 4. Passage in och ut, villkor för inpassering fås efter att föranmälan gjorts, vid föranmälan anges namn, adress och telefonnummer. Föranmälan görs av båtägare till emil.lyren@norrtalje.se
    
 5. Om ingen föranmälan gjorts senast torsdag kl. 21.00 innan aktuella datum kommer ej heller sjösättning att kunna ske.
    
 6. För att möjliggöra sjösättning tas Kajen tillfälligt ur Norrtälje Hamn projektets arbetsområde, för att ge tillträde för annan verksamhet än projektets arbeten. All upplåtelse av allmän plats sker mot ersättning enligt taxa. Sjösättning sker mot en avgift på 300:-/båt. Avgiften faktureras av Norrtälje kommun till båtägaren.
    

Båtägare bekostar sina egna lyft och vid föranmälan skall transport vara ordnad. Området runt sjösättningen är ett arbetsområde och av den anledningen gäller entreprenörens krav enligt deras arbetsmiljöplan.

Kan inte sjösättning ske på ovanstående tider så måste vi hänvisa till andra kajer som Gräddö marina och Gräddö ångbåtsbrygga.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.