Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Parkeringsplatser stängs av

21 november 2022

På grund av att stängsel satts upp runt pendlarparkeringen kommer det att införas parkeringsförbud på viss parkeringsplatser mellan 1 november och 31 mars.

Förändringar i vinterväghållning av pendlarparkeringen vid södra infarten till Norrtälje

Nyligen har ett stängsel satts upp runt pendlarparkeringen vid den södra infarten till Norrtälje. Stängslet har medfört att det inte längre är möjligt att ploga snö till diket som löper längs Västra vägen och därav införs parkeringsförbud vintertid (1/11-31/3) på parkeringsplatserna längst norrut mot dagvattendammen samt längst söderut mot cirkulationsplatsen för att ge möjlighet att tillfälligt lägga upp och lasta ut snö  (röda rutor).

Vid stora snöfall kommer snö även behöva läggas upp på körbanan närmst Västra vägen (blå rutor) och för att underlätta framkomligheten på parkeringen plockas därför enkelriktningen mitt på parkeringen bort vintertid så att det ska bli lättare att komma runt snöhögarna (x:et i bilden).

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.