Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Vision för Västertorpsskogen

Västertorpsskogen ska utvecklas till ett naturnära bostadsområde med en blandning av boendeformer om flerbostadshus och småhusbebyggelse.

Västertorpsskogen visionsbild.

Byggmaterialet ska i huvudsakligen vara i trä. Tak med solpaneler. Området ska ses som en förläning av skogen. Parkering ska till viss del lösas genom underjordiska garage. Några parkeringsplatser kommer att finnas i garage i något av parkhusen gatuplan för bilpoolsbilar med eldrift. Cykelgarage ska finnas i husens gatuplan. Busshållplats är placerad för lätt tillgänglighet både för verksamheter och boende.

Kommunen och exploatören är överens om att ekologiskt och klimatmässigt uthålliga lösningar ska eftersträvas och miljöaspekter ska beaktas i planering, byggande och förvaltning i syfte att projektet ska bli en föregångare och ett föredöme inom ekologiskt hållbart byggande

Till Norrtälje växer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.