Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Västertorpsskogens stadsmiljö

Västertorpsskogen erbjuder en blandning av olika stadsrum. Projektet ger möjlighet att utveckla och stärka kommunikationen för både kollektivtrafik och biltrafik genom sammanläkningen av Västertorpsvägen-Bålbrovägen.

Västertorpsskogen visionsbild.

Genom att utveckla bostäder och kollektivtrafik tillsammans i samma projekt kan förutsättningar för både fysiska och ekonomiska effektiva lösningar nyttjas. Stockholmsbussarna kommer att kunna köra vidare från centrum (ändhållplats i dagsläget) ut längs Roslagsvägen, upp på Västertorpsvägen, vidare på Bålbrovägen och Rånäsvägen tillbaks till centrum.

Den ökade tillgängligheten till kollektivtrafik, inte bara i exploateringsområdet utan i hela västra delen av Rimbo, är mycket eftertraktad ur ett planerings- och hållbarhetsperspektiv då den skapar förutsättningar för att uppfylla såväl kommunens som den regionala planeringens mål om att bygga i kollektivtrafiknära lägen. Områdets lugnare gårdsgator ger utrymme för barnens lek och bostadsnära aktiviteter.

Till Norrtälje växer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.