Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturscenen i Rimbo

Bålbroskolan i Rimbo togs i bruk VT 2020 och en kulturscen, som beräknas vara klar under våren 2020, byggs i anslutning till den.

  1. 1
  2. 2

I direkt anslutning till Bålbroskolan, som är en F-3 skola, kommer det att bli en kulturscen med plats för 350 åskådare. Det eftersom Rimbo och hela Norrtälje kommun har behov av lokaler som är anpassade till scenkonst och som mötesplats.

Kulturscenens lokaler kommer att vara anpassade för scenkonst, där Rimbo Kulturskolas större ensembler och andra nationella och internationella artister och grupper ska kunna framträda. Lokalen har senaste ljud- och ljusteknik och kommer också att kunna fungera som en lokal samlingsplats för större möten och samlingar.

Parkeringsytor kommer även att utföras för att bemöta behovet för skolan, kulturscenen och idrottshallarna i området. Det blir cirka 260 p-platser. 

Skolan togs i bruk VT 2020 och kulturscenen beräknas vara klar senare under våren 2020.

Det är byggbolaget Credentia som bygger den nya skolan och kulturscenen i Rimbo. 

Till Norrtälje växer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.