Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fördjupad översiktsplanering

En översiktsplan ska utformas så att den ger tydlig vägledning och information till kommuninvånare, myndigheter och företag.

I områden med mer komplicerade förhållanden och där avsikterna med området behöver redovisas mer i detalj än för kommunen i övrigt kan planen fördjupas. I en fördjupad översiktsplan ska det framgå hur marken får användas och hur kvarteren och gatorna ska se ut vilket underlättar vid framtagandet av detaljplaner då inriktningar finns angivet.  

Kustområden, tätorter och planerade utbyggnadsområden är exempel på områden som kan vara nödvändiga att fördjupa. I Norrtälje kommun har ett antal områden fördjupats  Norrtälje kommun har ett antal fördjupade översiktsplaner, bland annat för Norrtälje stad, Rimbo och Älmsta och skärgården. 

Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2015-02-18
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.