Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Första bygglovet för Norrtälje Hamn inlämnat

26 maj 2016

Nu har ansökan om det första bygglovet för Norrtälje Hamn kommit in. Bygglovet gäller det första kvarteret i hamnen där Centrumfastigheter ska bygga ett flerbostadshus på fem våningar.

Flerfamiljshuset innehåller enligt ansökan 68 lägenheter med restauranger och affärslokaler i bottenplan. Fasaden är präglad av olika färgsättning och material och kvarteret får även varierade takkonstruktioner.

Vi håller just nu på att granska handlingarna för bygglovet och kommer att fatta beslut om det så snart vi kan för att sedan kunna utfärda ett bygglov. Därefter går vi igenom byggprojektet tillsammans med byggherren i ett tekniskt samråd för att kartlägga åtgärder som eventuellt behöver göras innan vi kan utfärda ett startbesked. När vi har upprättat ett startbesked kan byggherren i sin tur påbörja byggnationen i kvarteret.

- Det här är en milstolpe för hela kommunen! Stadsdelen Norrtälje Hamn är verkligen början på en helt ny era som vi nu äntligen träder in i, säger Anna Keskitalo, bygglovschef.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.