Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

712 miljoner till Norrtälje Hamn

2 september 2015

Pengarna ska gå till genomförande av infrastrukturarbeten i de två första etapperna (G1 och G2) av projektet. Dessa arbeten innefattar bland annat utbyggnad av de nya gatorna och det resterande kajstråket, pir och parker.

Utbyggnaden utgöras av sanering, grundförstärkning och finplanering av samtliga delar. Även nya anläggningar för vatten och avlopp samt upprustning av pumpstation ingår i arbetena. De två etapperna omfattar hamnområdet från Roslagsgatan fram till Hamnvägen och arbetena kommer att utföras under cirka 8-10 år framöver.

Det är kommunstyrelsens arbetsutskott som den 2 september beviljat projektet Norrtälje Hamn investeringsmedel på 712 mnkr för den fortsatta utbyggnaden av Norrtäljes nya stadsdel. Det slutgiltiga beslutet beräknas att ske i kommunfullmäktige den 28 september.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.