Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om Övre Bryggårdsgärdet

Övre Bryggårdsgärdet är en naturlig utveckling av Norrtälje stad, med en förlängning av stadskärnan längs med Baldersgatan norrut mot Färsna.

Vi vill bygga vidare på en äldre fin stadskärna med en tydlig identitet även i Övre Bryggårdsgärdet under visionen ”De gröna lekfulla kvarteren i Norrtälje stad”. Det betyder att lekfullheten ska återspeglas både i arkitektur och i trygghet för barnleken.

Omvandlingen av området sker olika etapper

Området har idag många fastighetsägare som projektet samtalar med. Det är viktigt att leva både i nuet med fastighetsägarna, och samtidigt planera för stadens utveckling och framtid. Under dessa samtal har vi fått både insyn och viktiga synpunkter om vilka förutsättningar Bryggårdsgärdet bjuder på. Omvandlingen av området kommer att ske i olika etapper och hela projektet beräknas vara klart till år 2035, då ungefär 1 400 bostäder är färdiga, varav cirka 300 är hyresrätter.

Kontakt
Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2022-06-08
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.